Aloitussivu Kuvasto ja näytteet Painatustietoja Tilaustietoja
Calligraphen
näytä tuotekori tyhjennä ostoskori mene kassalle
Puh. 02-230 6000
Sähköposti:now.forever@calligraphen.fi
   

Kutsutekstejä
Täältä löydät joitakin tekstimalleja, joista on ehkä apua suunnitellessanne kutsukorttien, vastauskorttien ja kiitoskorttien tekstejä.

     

Foliopainovärit
Foliopainetut kortit ovat kutsukorttien aatelia. Voit valita kortin kanteen kiiltävän folioinnin jollain lukuisista folioväreistämme.

   

Mattapainovärit
Täältä löydätte kaikki 19 mattapainoväriämme, joita voitte käyttää korttienne painatuksiin.
Kutsutekstin painoväri valitaan kassalla eli samalla sivulla, johon kirjoitatte osoitetietonne.
   

Kuviovaihtoehdot
Voitte valita useista kuvioistamme juuri teille sopivimman. Kuviot sopivat useisiin hääkutsuihin, menu- ja ohjelmakortteihin sekä paikkakortteihin ja servetteihin.

   

Tekstityypit
Voitte valita teille sopivimman tekstityypin oheisista tekstityyppivaihtoehdoista.

   

Asettelumallit
Ohessa joitakin malleja, miten kutsutekstejä voidaan asetella. Love Story Collection:illa on omat, juuri niihin kortteihin sopivat asettelumallit.

       

Asettelumallit kannen painatuksiin
Hääkorttienne lopullisen ilmeen suunnittelette te itse! Täältä löydätte joitakin vaihtoehtoja, jotka ehkä helpottavat teitä valinnoissanne. Kaikki kansipainatukset voidaan tehdä mattapainoväreillä.

Trend painatukset voidaan myös joko folioida tai kohopainaa korttien kansiin. Classic 1a, Classic 1b ja Classic 1c kuten myös Modern a, Modern b ja Modern c voidaan ainoastaan folioida.

   Painatushinnat

Alla olevat hinnat ovat painatuksia mustalla mattapainovärillä.  

Painatushinnat ovat voimassa 300 kpl:seen asti / tuote. Joten painatushinta pysyy saman, tilaat sitten kortteja esim. 30 tai 300 kpl, tekstin pysyessä samana. Mattapainoväri kortteihin valitaan kassalla (eli samalla sivulla, johon kirjoitatte osoitetietonne). Kortteja ja kuoria kannattaa tilata varalta jonkin verran ylimääräisiä. Se tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin kokonaan uusi tilaus muutamasta kortista.


Väripainatus kortteihin
Voit halutessasi valita myös jonkin muista painoväreistämme, hinta 11 euroa / tilaus. Painovärejämme ovat; punainen, sininen, ruskea, tummanvihreä,vihreä; viininpunainen, aniliini, vaaleansininen, hopea, turkoosinvihreä, turkoosinsininen, oranssi, roosa, kulta, vaaleanvihreä, laventeli, vedensininen, limenvihreä ja oliivinvihreä. Nettikaupastamme löydät värimallit ”Mattapainovärit” otsikon alta.

Kansipainatus (kaksi riviä, Classic asettelu) 29,00


Kansipainatus (Trend tai Modern asettelu) 29,00
Trend ja Modern asettelumallit löydät otsikon ”Kannen asettelumallit” alta.

Kuvion, nimien ja hääpäivän painatus kortin kanteen 29,00
Tässä vaihtoehdossa voit painattaa kanteen jonkun valmiista kuviovaihtoehdoistamme,(jotka löydät otsikon Kuviovaihtoehdot alta) sekä hääparin nimet ja päivämäärän.

Oman runon painatus kanteen 29,00
Jos haluatte, voimme painaa kortin kanteen jonkun teidän valitseman runon. 

Kutsutekstin painatus 29,00 / sivu
Voitte valita jonkun meidän valmiista tekstimalleistamme tai käyttää omaa tekstiänne.

Kirkko- tai hääohjelmatekstin painatus 29,00 / sivu

Kirkko- tai hääohjelmatekstin painatus kartio-ohjelmaan 65,00

Menutekstin painatus 29,00 / sivu

Kiitoskorttitekstin sisäsivun painatus 29,00
Voitte valita jonkun meidän valmiista tekstimalleistamme tai käyttää omaa tekstiänne.

Vastauskortin painatus, sisältää kuoripainatuksen 29,00
Vastauskorttien painatushintaan kuuluu aina myös palautuskuorien osoitteen painaminen. Näin vieraiden on helppoa ja vaivatonta palauttaa kortit teille.

Paikkakorttien painatus 29,00
Paikkakorttien painatushinta sisältää kuvion, (jotka löydät otsikon ”Kuviovaihtoehdot” alta) hääparin ja päivämäärän painatuksen.

Palautusosoitteen painatus 29,00
Kirjekuoren takakanteen voidaan painaa hääparin osoite, jolloin se varmasti palautuu oikeaan osoitteeseen, jos vastaanottajaa ei tavoiteta.

Infokortin painatus 29,00 / sivu
Foliopainatus

Kiiltävä foliopainatus
Foliointihintaan kuuluu mikä tahansa kiiltävistä foliopainoväreistä. Foliopainovärejämme ovat; kulta, hopea, kupari, vihreä, sininen, vaaleansininen, siniharmaa, lila, punainen, vaaleanpunainen, aniliini, matta musta ja matta valkoinen. Nettikaupastamme löydät värimallit ”Foliopainovärit” otsikon alta.

Nimien foliointi kortin kanteen, asettelu Classic 54,00
Tässä foliopainatuksessa voit valita jonkun kolmesta Classic painatusvaihtoehdostamme. Classic asettelun mallit löydät otsikon ”Kannen asettelumallit” alta, vaihtoehdot Classic 1 a, Classic 1 b ja Classic 1 c.

Nimien foliointi kortin kanteen, asettelu Trend, Modern tai oman kuvion foliointi 77,00
Modern ja Trend asetteluissa tai oman kuvion folioinnissa teemme teille uniikin foliointilaatan.

Kuvion foliopainatus kortin kanteen 54,00
Kortin kanteen voidaan painaa myös joku valmiista kuviostamme, jotka löydät otsikon ”Kuviovaihtoehdot” alta. 

Kutsutekstin foliointi 158,00
Suuren osaan kutsuista voidaan kutsuteksti painaa myös upeilla folioväreillä.Kohopainatus 87,00
Kannen kohopainatus, asettelu Classic tai Trend.Nimikointi
Nimikointi (paikkakorttiin, kutsuihin, ohjelmiin tai kirjekuoriin) 1,30 / nimi.
Tilatessasi nimikoinnin kortteihin tai kirjekuoriin lähetä vieraiden nimet Excel-tiedostona sähköpostilla; now.forever@calligraphen.fi
Kirjoita vieraiden tiedot omiin sarakkeisiinsa; nimi, osoite, postinumero ja postitoimipaikka - jokainen omiin sarakkeisiinsa. Eli yhdelle riville tulee näin yhteen kuoreen / korttiin painettavat tiedot.Oman kuvion painaminen
Kutsukortteihin voidaan painaa myös itse piirtämänne kuvio. Lähettäkää painettava kuvio meille sähköpostilla TIFF- tai EPS-kuvatiedostona. Kuvion tulee olla mustavalkoinen viivapiirros (kuten mallit kohdassa painatustietoja / kuviovaihtoehdot) ja kuvion tarkkuuden tulee olla vähintään 600dpi:tä.
Painatushinta määräytyy valitsemanne painovärin mukaisesti, joista on kerrottu ylempänä.Oikovedos
Tilatessanne kortteja teillä on mahdollisuus tilata tekstistänne myös oikovedos ja näin varmistaa, että tekstistänne tulee teille täydellinen. Siinä teksti on ladottu A4 -paperille teidän korttipohjanne kokoon, valitsemallanne tekstityypillä ja siinä koossa kun se vedoksen hyväksyttyänne painetaan kortteihin. Voitte oikovedosvaiheessa tehdä tekstiinne vielä muutoksia, tilaus lähtee eteenpäin kirjapainolle vasta sitten, kun te hyväksytte oikovedoksen.

Oikovedos tilataan kutsutilauksen yhteydessä. Musta-valkoinen oikovedos lähetetään paperilla tai sähköpostitse (keskeneräisestä työstä ei vielä tehdä paino-originaaleja korttien painatusta varten), oikovedosprosessin hinta on 10 euroa. Oikovedosprosessi voidaan käydä myös sähköisesti. Halutessanne oikovedoksen sähköpostiinne, laittakaa tästä merkintä tilaukseenne. Lähetämme postissa toimitettavien vedosten mukana myös painovärimallin valitsemastanne painoväristä.

Oikovedosprosessi ei pidennä korttien toimitusaikaa, tekstihän kulkee joka tapauksessa latomomme kautta.
Oikovedoksen voitte tilata kassalla (eli samalla sivulla, johon kirjoitatte osoitetietonne).


Testipainatus
Ennen kutsukorttien painatusta, on mahdollista tilata testipainatus yhdelle kortille. Tällöin teidän tekstinne painetaan valitsemallenne kutsukortille teidän toivomallanne mattapainovärillä. Testipainatuksen hinta 18,50 sisältää kortin painatukset mattavärillä, kortin a´ hinta laskutetaan erikseen, postikulut 5 euroa.

Jos tahdotte tilata kortistanne testipainatuksen, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme 02-230 6000 tai sähköpostitse now.forever@calligraphen.fi


Servettien foliopainatushinta
Servettien painatushinta 12 euroa sisältää kuvion (löytyvät kohdasta painatustietoja / kuviovaihtoehdot), etunimien ja hääpäivän painamisen kiiltävällä foliovärillä nettikaupan malliserveteissä näkyvällä tekstityypillä. Painatus on kahdella rivillä, 25 merkkiä / rivi. Jos haluat painatuksen kolmelle riville ko. tekstityypillä, painatuksen hinta on 32 euroa.
Voit tilata servetit myös omalla kuviolla tai nimet ja hääpäivän jollain muulla tekstityypillä. Tällöin teetämme teidän kuviostanne metallisen painolaatan, jolloin painatuksen hinta on laatan kanssa 77 euroa. Hinta sisältää oikovedoksen servetistä. Lähettäkää painettava kuvio meille sähköpostilla TIFF- tai EPS-kuvatiedostona. Kuvion tulee olla mustavalkoinen viivapiirros (kuten mallit kohdassa painatustietoja / kuviovaihtoehdot) ja kuvion tarkkuuden tulee olla vähintään 600dpi:tä.

Kortit Tarvikkeet Painatusvaihtoehdot Asiakaspalvelu Calligraphen Oy
Varaa päivä -kortit Karkkirasiat - ja pussit Kohopainatus foliolla Aukioloajat Asiakkaiden kommentit
Kutsukortit Ilmapallot Foliopainatus Yhteystietomme Asiakaskirje
Infokortti Nauhat Mattaväripainatus Tilaustietoja Tilaa kuvasto ja malleja
Vastauskortit Saippuakuplat ja sydänriisi Asettelumallit kansipainatuksiin Kysymyksiä ja vastauksia Calligraphen Oy, etusivu
Kirkko-ohjelma Hääkamerat Kohopainatus Hääkorttikokonaisuus Facebook
Menukortti Hääkarkit Kuviovaihtoehdot Tuotteet väriteemoittain Baby ja perhejuhlat
Paikkakortit Servetit Kutsukorttien asettelumalleja Vinkkejä ja ideoita
Hääohjelma Koristeita juhlapaikalle Korttien tekstimalleja Teksti-ideoita
Askarteluun Kakkukoristeet Tekstityypit Vieraskielisiä teksti-ideoita  
Kiitoskortit Kaikki hääsomisteet Painatushinnat    
                   
Laajasta ja korkealaatuisesta valikoimastamme löytyy ehkä juuri Sinulle sopiva hääkutsu, infokortti, paikkakortti, menukortti, kirkko- tai hääohjelma. Kutsut ja paperit ovat korkealaatuisia ja kokoelmastamme löytyy niin klassisia kuin modernejakin painotuote vaihtoehtoja monenlaisiin juhliin.

Hääjuhliin tunnelmaa tuovat painetut servetit, vieraskirja ja kynät, kakkukoriste, karkkirasiat, saippuakuplat, hääkamerat ja lukuisat muut kauniit hääsomisteet, jotka löytyvät myös valikoimistamme. Ja mikä onkaan parempi tapa kiittää vieraita juhlien jälkeen kuin kaunis kiitoskortti kuvallanne samasta sarjasta kuin itse kutsukortti.
Sivuiltamme löydät myös monta kiitoslahjaa ideaa ystäville, jotka auttoivat suuren päivän järjestelyissä.

Kiitos, jos voimme olla avuksi suunnitellessanne suurta juhlaanne!

Suosituimmat sivut: kutsukortti | hääkutsukortti | hääkortti | servetit | kakkukoriste | vieraskirja | hääriisi | sydänriisi | saippuakuplat | häävalokuva-albumi | sormustyyny | polttarinauha | polttarikoristeet | ilmapallo | hääilmapallo | kattausliina | karkkirasia | hääkarkkirasia | lahjarasia | konfetti | lahjapussi | hääservetit | sinetti | kakkuottimet | ristiäisservetit | varaa päivä-kortti | vastauskortti | kirkko-ohjelma | hääohjelma | menukortti | hääpöytäliina | pöytäkoristeet | tuolin päälliset | tuolin koristeet | paikkakortti | paikkakorttipidike | hääkamera | häärekisterikilpi | tiara | hääsateenvarjo | koriste nimikyltti | ruusun terälehdet | servettirenkaat | seremoniakello | hääsoittokello | morsiusmaljat | morsiuspikarit | bestmantuoppi | hääsomisteet